Rallitalli on yksi Kauneimmista Kirjoista 2021

”Onko tyylikkäämpää kirjaa rallin maailmasta koskaan tehty! Vauhdikas mutta timanttisen tyylikäs kansi avaa oven rallin maailmaan. Lasten tietokirjan visuaalinen selkeys ja intensiteetti tehoavat varmasti lukijakuntaansa. Erityisesti kaaviokuvat ja tilastot on tehty mielenkiintoisiksi ja iloisiksi. Hallittu väripaletti ja jämpti taitto pitävät paljon asiaa hienosti hahmotettavissa. Teoksesta huokuu tekijöiden ilo ja perehtyneisyys.”

Rallitalli valittiin vuoden 2021 Kauneimpien Kirjojen kokoelmaan! Kokoelmaan valittiin 27 kirjaa kuudesta eri kategoriasta: kaunokirjat, tieto- ja oppikirjat, taide- ja valokuvakirjat, lasten- ja nuortenkirjat, sarjakuvakirjat sekä erikoiskirjat. Lasten- ja nuortenkirjoja mukana on kuusi. Yllä lainauksena raadin perustelut Rallitallista, jonka kuvituksesta ja graafisesta suunnittelusta vastasin. Kirjaan voi tarkemmin tutustua täällä.

Tämä on suuri ilo! Kokoelma on totta vie kaunis. Kirjat ovat esillä Kansalliskirjaston kahvilagalleriassa 31.5.2022 saakka.

Julkaissut Pirita Tolvanen

Illustrator. Loves illustrating data, non-fiction picture books and swimming.

%d bloggaajaa tykkää tästä: