Rallitalli – kuvittamani tietokirja rallista lapsille ja aikuisille

Rallitalli on kirja rallista, vauhdista, riemusta ja yhdessätekemisestä – ja järjestyksessään toinen kuvittamani lastenkirja moottoriurheilusta! Kirjassa kurkistetaan ralliautojen tuotekehittelyyn, testaukseen, logistiikkaan ja tietenkin siihen mitä kilpailupaikalla tapahtuu. Tarina vie Jyväskylään ja MM-ralliin (joka ajetaan 30.9.-3.10.2021 ja on 70-vuotisjuhlakisa!).

Rallitallin on kustantanut Tammi, kirjoittanut kirjailija (ja rallifani) Pasi Lönn, ja minä olen vastannut kuvituksesta ja graafisesta suunnittelusta. Kirjaa oli ilo tehdä! Vierailimme Pasin kanssa Tallinnassa Toyota Gazoo Racingin rallitallissa, ja kuvitustyön osalta pääsin kurkistamaan GRX-rallitalliin. Nämä visiitit olivat taustatyössä olennaisen tärkeitä. Oheisessa videossa kerromme kuinka Rallitalli syntyi!

Kirjan voi ostaa kuvittajan signeerauksella verkkokaupastani.

Julkaissut Pirita Tolvanen

Illustrator. Loves illustrating data, non-fiction picture books and swimming.

%d bloggaajaa tykkää tästä: