Kuvituksia Suomesta maailman mediassa

Minulla oli kunnia jo toista kertaa saada kuvittaa Ulkoministeriön ”Suomi maailman mediassa” -julkaisu (Tilaaja Superson). Kyseessä on yhteenveto Suomen ulkomaanedustustojen vastauksista mediaseurantakyselyyn koskien vuotta 2016. Yhteenveto pitää sisällään rutkasti potretteja – poliitikoista, yritysjohtajista, urheilijoista ja taiteilijoista. Tänä vuonna mukana oli myös presidentin Lennu-koira.

Suomi maailman mediassa edit 2017-04-03 (1)-14
Suomi maailman mediassa edit 2017-04-03 (1)-15
Suomi maailman mediassa edit 2017-04-03 (1)-10
Suomi maailman mediassa edit 2017-04-03 (1)-9

I had the honour of illustrating a presentation by Ministry of Foreign Affairs of Finland already a second year in a row. It’s a summary about Finland in the world media in the year 2016: subjects, themes, highlights and so on. Like the previous year, I illustrated a set of portraits of the most talked politicians, business leaders, athletes and artists. This year Lennu, the President’s dog, got his own portrait. Go Lennu! Client: Superson / Ministry of Foreign Affairs of Finland

Julkaissut Pirita Tolvanen

Illustrator. Loves illustrating data, non-fiction picture books and swimming.

%d bloggaajaa tykkää tästä: